Hirdetés

Kiderült, hogy ki írja a Creed harmadik részét

|

Vajon Rocky Balboa is visszatér?

Hirdetés

Noha Creed 2-vel úgy érezhették a rajongók, hogy pont került Adonis Creed és Rocky Balboa közös történetének végére, azonban már a film premierje előtt szárnyra kaptak olyan pletykák, miszerint megvalósulhat a harmadik rész, amelyben visszatérhet Mr. T karaktere is, azonban Sylvester Stallone nélkül, mivel a színész nem bújik már többet a híres bokszoló bőrébe. 

Hirdetés

Hogy Rocky ennek ellenére visszatér-e, azt nem tudni, de a The Hollywood Reporter beszámolója alapján az MGM szeretné folytatni a franchise-t. Olyannyira, hogy már fel is bérelte Zach Baylint (eddig csak a jelenleg is forgatás alatt álló King Richard szkriptje köthető hozzá), hogy írja meg az új film forgatókönyvét, amely a tervek szerint Adonis Creed (Michael B. Jordan) történetét folytatja, de konkrétumok nem derültek ki a sztoriról. 

Az is kérdéses, hogyan tudja majd a stúdió összeegyeztetni a forgatást Michael B. Jordan menetrendjével, hiszen a színész rendkívül elfoglalt: idén szeptemberben jön az új filmje, a Stefano Sollima (Sicario 2: A zsoldos) rendezésében készülő Without Remorse; szerepelni fog a Disney+-ra készülő Marvel animációs sorozatban, a What If...?-ben, számítanak rá David O. Russell következő projektjében és ott van Ryan Coogler (Creed, Fekete Párduc) tervezett drámája, a Wrong Answer főszerepe is. Várjuk a hivatalos részleteket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.