Hirdetés

Csak egy ember ismeri a Star Wars IX valódi címét

|

Ha dühösek lennétek a Disneyre, amiért nem árulták még el a Star Wars IX alcímét, akkor ne legyetek, mert nem ők tartják magukban ezt a titkot.

Hirdetés

Aki mindenáron ki szeretné deríti a következő Star Wars film hivatalos címét, annak személyesen J.J. Abramst kell kivallatnia, ugyanis egyedül ő tudja, hogy mi fog állni a kettőspont után. Legalábbis a Star Wars család legújabb tagja, Dominic Monaghan (Lost, A Gyűrűk Ura) szerint egyedül a rendező rendelkezik ezzel az információval.

Hirdetés

Ha Star Wars filmben szerepel az ember akkor elkerülhetetlen, hogy a rajongók és újságírók ne próbáljanak belőle egyfolytában infó morzsákat kicsípni. Monaghan is hasonló helyzetbe került mikor legutóbb élőben jelentkezett be az Instagramon, viszont a színész könnyedén hárítani tudta a film alcímére vonatkozó kérdéseket a következő kifogással:

Egyedül J.J. Abrams ismeri a címet! Jó dolognak tartom, hogy vannak titkok a Star Wars körül.

Okosabbak tehát nem lettünk, de talán azt sikerült elérnie a színésznek, hogy még kíváncsibbak legyünk az alcímre. Éppen egy kis misztikum lehet az, amire a Star Warsnak jelenleg szüksége van. Az utolsó Jedik és a Solo vegyes fogadtatása, valamint a filmeket övező egyéb botrányoknak köszönhetően kapott egy erős gyomrost a franchise, amit valahogyan ki kell hevernie. A Disney valószínűleg bölcsen tenné, ha próbálna minél kevesebbet felfedni a filmből, ezzel csigázva fel a rajongókat. Ha valóban ezt a taktikát választják, akkor azt egyelőre fullosra járatják, hiszen nem hogy az alcímmel nem vagyunk tisztában, hanem semmi mással sem a Star Wars IX kapcsán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.