Hirdetés

Csak idő kérdése, hogy mikor jön a következő Jumanji-film

|

Nem hagyják parlagon heverni a franchise-t.

Hirdetés

Valószínűleg a Sony sem számított akkora sikerre, amit a Jumanji: Vár a dzsungel, valamint ennek folytatása, A következő szint elért, hiszen nemcsak a kritikusok szerették Dwayne Johnson és társainak kalandját, hanem ami még ennél is fontosabb, a nézők is, akiknek köszönhetően masszív pénzügyi siker lett mindkét film. Éppen ezért biztosra vehető, hogy érkezik a következő rész, és csak az a kérdés, hogy mikor.

Hirdetés

Erről A Szikla saját produkciós cégének társalapítója és elnöke, Hiram Garcia beszélt a napokban a Collidernek. Garcia számos, a színész nevével ellátott film produceri munkálataiért felel(t), úgy mint a Black Adam, a Baywatch, a nemrég bemutatott Dzsungeltúra, és természetesen a Jumanji-filmek is. Az interjú során pedig szót ejtett a harmadik filmre vonatkozó terveiről a hatalmas gyártási ütemtervükön felül:

Gőzerővel arra koncentrálunk, hogy a történet legjobb változatát mutassuk majd be. Hiszen amikor olyan szerencsés helyzetben vagy, hogy harmadszorra is össze tudsz rántani egy ilyen csapatot, akkor abból a legtöbbet szeretnéd kihozni. Fontos számunkra, hogy valami igazán nagyot villantsunk a rajongóknak, miközben szeretnénk tovább bővíteni a Jumanji világát is. Szóval szorosan együtt dolgozunk az írókkal, a rendezővel Jake Kasdannal, és a producerekkel, és csak idő kérdése, hogy összeálljon az egész. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.