Hirdetés

Csúnyán elhalasztották az Uncharted, az új Bond, az új Szellemirtók és más filmek bemutatóját

|

Apa, kezdődik...

Hirdetés

Nem indul jól ez a reggel sem, hiszen az éjszaka folyamán jó néhány film premierje került ismét eltolásra. És bár még csak a Sony nagy címeiről van szó, de úgy néz ki, hogy nem nagyon számíthatunk idén sem önfeledt és gondtalan mozizásra. Legalábbis az év első felében még biztosan nem. 

Hirdetés

Szegény Bondot az ág is húzza, hiszen vele indult meg a dominó-effektus ismét. James Bond 25. kalandja, a Nincs idő meghalni eredetileg még 2019 (!) novemberében debütált volna, ám onnan először átrakták 2020 áprilisára, majd a koronavírus miatt előbb 2020 novemberre, majd 2021 áprilisára tolták. Most pedig ismét új dátumot kapott, hiszen a jelen állás szerint csak 2021. október 8-án érkezik a mozikba. 

Ez rögtön keresztbe is tett a Morbius-filmnek, hiszen ugyanezen a napon lett volna a premierje, ám a Sony inkább hátrébb rakta, egészen 2022. január 22-re. De a stúdió többi nagy filmje sem úszta meg kevesebbel. Kezdésnek később jön az ezer éve készülő, és nagyon várt Uncharted adaptáció, amely 2021. július 16-ról 2022. február 11-re csúszott, de eltolták a Szellemirtók: Az örökséget is 2021. június 11-ről 2021. november 11-re, Hamupipőke-feldolgozást 2021. február 5-ről az Uncharted eredeti dátumára, 2021. július 16-ra, a Nyúl Péter 2. része  pedig 2021. április 2-ről a Szellemirtók helyére, 2021. június 11-re vándorolt. 

Most már csak az a kérdés, hogy a többi stúdió is hasonló lépésre szánja el magát ismét, vagy megkockáztatják a mozis bemutatókat legnagyobb filmjeiknél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.