Hirdetés

Későbbre tolták az új G. I. Joe-filmet, de dátumot kapott a Sikoly 5

|

A King's Man csúszása után a Paramount Pictures is átrendezte kicsit a premiernaptárját.

Hirdetés

A Puliwood szerkesztősége nem fogadta éppenséggel túlságosan pozitívan a King's Man: A kezdetek elcsúsztatását, tekintve, hogy az egyik legjobban várt őszi premier volt, szerencsére azért még így is lesz mit nézni szeptemberben. Már ha nem változik semmi, ugyanis a koronavírus-járvány miatt továbbra is rendkívül képlékeny minden. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a Paramount Pictures is eszközölt néhány változtatást a menetrendjében. 

Hirdetés

Kezdjük a legpozitívabb döntéssel: kiderült, hogy 2022. január 14-én jön a Sikoly következő része, amelyben visszatér Courteney Cox, Neve Campbell és David Arquette is, a rendezői feladatokat pedig az Aki bújt párosa, Matthew Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett látják majd el Guy Busick (Aki bújt, Castle Rock) és James Vanderbilt (Zodiákus, A csodálatos Pókember) forgatókönyve alapján. A forgatás elvileg már 2020 végén megkezdődhet az amerikai Wilmingtonban. 

Másik három filmet azonban arrébb lökdösött a kiadó: az idén októberre tervezett, Kígyószemre fókuszáló G.I. Joe spin-offra (Snake Eyes) a döntés értelmében csak egy évvel később, 2021. október 22-én számíthatunk, de hasonlóan járt a karácsonyi programnak szánt és ezért december 3-ra időzített Clifford, a nagy piros kutya is, amelyet már csak 2021. november 5-én láthatnak a gyerkőcök. Végül nem úszta meg a dátumtologatósdit az új Paranormal Activity sem, amely 2021. március 19. helyett csak 2022. március 4-én fog a mozikba kerülni.

Mindezek értelmében a következő Paramount film, amire jegyet válthatunk majd, az az Eddie Murphy nevével fémjelzett Amerikába jöttem 2 (Coming 2 America) lesz, amelynek premierje egyelőre nem változott, így hazánkban december 17-én rajtolhat el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.