Hirdetés

Újabb régi szereplő tér vissza a Sikoly 5-ben

|

Mindnyájunk kedvenc tenyérbe mászó riportere, Gale Weathers is csatlakozott a következő filmhez.

Hirdetés

Újra együtt Woodsboro legütősebb csapata! Mióta hivatalosan is bejelentették, hogy készül a Sikoly-filmek következő része, és miközben mai napig kérdéses, hogy mennyire lesz előzmény vagy éppen folytatás, megállás nélkül jöttek az újabbnál újabb hírek róla. A rendezői székben az Aki bújt készítői, név szerint Matthew Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett foglaltak helyet, miután pedig nem pusztán a széria főhőse, Neve Campbell, valamint a filmről filmre fejlődő David Arquette is visszatér, ezúttal Courteney Cox, a harmadik főszereplő is csatlakozott hozzájuk a Sikoly 5-be.

Hirdetés

Többe között a Variety is beszámolt arról, hogy Courteney Cox visszatér ikonikus szerepéhez, vagyis Gale Weathers-höz, a tenyérbe mászó, de imádni való riporternőhöz. Ehhez pedig a Paramount Pictures még egy tréfás tweetet is kiposztolt a hivatalos Twitter-oldalukra "Isten hozott újra Woodsboróban, Courteney Cox" címmel. Az idén 56 éves színésznő nélkül pedig nem is lett volna az igazi ez az új Sikoly-film, főleg miután a széria rendezője, Wes Craven 2015-ben itt hagyott minket. Ha hihetünk az előzetes információknak, akkor a forgatókönyvet James Vanderbilt (Zodiákus, A csodálatos Pókember) és Guy Busick (Aki bújt, Castle Rock) fogják jegyezni, de azért reméljük, Kevin Williamsont is visszaengedik majd az írói gárdába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.