Hirdetés

David Harbour szerint Red Guardian a legjobb Marvel-karakter

|

Ki más is lenne, ha már egyszer ő alakítja a karaktert a filmben?

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjátékban láthattuk Natasha Romanoff (Scarlett Johannson) önfeláldozását, de ez nem jelentette azt, hogy utoljára találkoztunk a karakterrel a Marvel filmekben. Olyannyira nem, hogy övé lehet az a megtiszteltetés, hogy a saját szóló mozijával indíthatja be a filmes univerzum újabb fázisát. Noha a Fekete Özvegyet is kénytelen volt elhalasztani a stúdió, a lelkesedésünkből mit sem vesztettünk, hiszen alig várjuk, hogy láthassuk olyan színészek bemutatkozását az MFU-ban, mint Florence Pugh, Rachel Weisz és David  Harbour.

Hirdetés

A Stranger Thingsből ismerős Harbour nem először vág bele képregényadaptációba, és nagyon reméljük, hogy ezúttal jobban sikerül a vállalkozása, mint a Hellboy esetében. Az általa alakított Alexei Shostakov, avagy kódnevén Red Guardian nem más, mint Oroszország válasza Amerika Kapitányra, aki Harbour meglátása szerint a Marvel legkiválóbb karaktere.

"Talán elfogult vagyok, de úgy gondolom, hogy ő a Marvel Filmes Univerzum legjobb karaktere. Iszonyúan nárcista, szóval passzolok a szerephez, főleg úgy, hogy ezt gondolom róla. De tényleg egy nagyon rétegelt karakterről van szó. A felszínen egy tipikus macsó szuperhősalkat, de legbelül ő is barátokra vágyik és arra, hogy elismerjék és humoros társaságnak tartsák, de ezekre valójában nem szolgál rá."

Igen, a színész nyilvánvalóan némi vicces töltettel tesz ehhez hasonló kijelentéseket, de azok alapján, amiket elmondott, leginkább a Stranger Thingses szerepéhez tudjuk hasonlítani ezt a karaktert, aki Hopperhez hasonlóan egy morcos, zárkózott figura, ám kiderül, hogy valójában törődő és egész jófej tud lenni.

Harbour egyébként még azt is elmondta, hogy odavan a Marvel-filmekért, így ha egy béna szerepet ajánlottak volna neki fel egy közepes filmben, még azt is elfogadta volna - de nagyon erősnek találta a Fekete Özvegy forgatókönyvét és különlegesnek az ő szerepét mindebben, így nagyon örült neki, hogy eljátszhatja Red Guardiant. Most már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy vajon mikor állhatnak vissza a dolgok a rendes kerékvágásba, és kerülhet mozikba a film.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.