Hirdetés

Megtalálták Kábelt és Dominót a Deadpool 2-be?

|

Izgalmas pletykák láttak napvilágot két izgalmas karakter kapcsán, akik a Deadpool várva várt folytatásában teszik tiszteletüket.

Hirdetés

A Deadpool határozottan az egyik legnagyobb kasszasiker idén, miután 782 millió dollár felett zárt világszinten az igen csekély 58 milliós költségvetéshez képest. Az ilyen jellegű számok mellett nem kellett sokat agyalnia a FOX-nak a folytatáson, amit ugyebár hivatalosan is bejelentettek; ráadásul már a forgatás várható kezdetéről és néhány apróbb részletről is tudomásunk van. A címszereplőt alakító Ryan Reyndols mellett biztos visszatérő Tim Miller rendező, valamint az igazi hősök, Rhett Reese és Paul Wernick forgatókönyvírók. Nézzük a legfrissebb pletykákat két várva várt karakter kapcsán. 

Hirdetés

A Deadpool stáblistás jelenetében maga a nagyszájú zsoldos adott nekünk egy kis ízelítőt a régóta várt mozi folytatásáról, ahol elárulta, hogy a fan-favorit Kábel, más néven Nathan Christopher Charles Summer, az időutazó mutáns végre a nagy vásznon is tiszteletét teszi. Természetesen azonnal beindultak a találgatások, volt itt szó Stephen Langen, Dolph Lundgrenen és Pokolfajzaton (Ron Perlman) át mindenkiről, ám úgy fest, egy egészen más embert keresnek a szerepre. Térjünk is a lényegre: a Meet The Movie Press mai beszélgetésén az egyre megbízhatóbb Jeff Sneider megosztott egy nevet, amelyet Kábel kapcsán hallott. 

Az emberek beszélnek Kábelről a Deadpool 2-ben. Van egy név hónapok óta a levegőben, ez nem változott, nem tudom, hogy változott volna. Nem kezdeményeztem hívást ezzel kapcsolatban. Ez csak egy név, ami már hónapok óta ott van. Szóval fogadjátok ezt a hatalmas csipet sót. A legnagyobb csipet sót, amit a pici agy csak el tud képzelni. A név, ami a levegőben van jelen pillanatban, Kyle Chandler.

Fogadunk, hogy ezt nem láttátok jönni. Chandler legismertebb alakítását Coach Eric Taylor kiváló középiskolai futball drámájában, a Tiszta szívvel foci című filmben hozta, amiért Emmy-díjat is nyert. Kiemelkedő filmszerepei közé tartozik továbbá A Wall Street farkasa, a Zero Dark Thirty - A Bin Láden hajsza és az Argo is. Sneider itt nem állt meg és azt is elárulta, ki a legesélyesebb jelen pillanatban Neena Thurman, azaz Domino szerepére, aki szintén az X-Force tagja a képregényekben:  

A név Domino kapcsán, akiről azt mondják, hogy teljesen ellopja majd a showt a mozifilmben, Mackenzie Davis. 

Ő egy feltörekvő színésznő, legismertebb szerepeit a Mentőexpedíció, a Csajkeverők, illetve a What If című filmekben nyújtotta. Jelenleg az AMC Halt and Catch Fire - CTRL nélkül drámájában játszik főszerepet, legközelebb pedig Denis Villeneuve egyelőre cím nélküli Szárnyas fejvadász folytatásában fog tündökölni. Ti mit gondoltok, el tudnátok képzelni őket az adott szerepekben? Ha nem, hát kiket néznétek meg leginkább Kábel és Dominóként a várva várt folytatásban? 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.