Hirdetés

Deadpool 2 - két további esélyes is felbukkant

|

Csak nemrég számoltunk be róla, hogy a 20th Century Fox a John Wick egyik rendezőjét szeretné megnyerni a Deadpool 2 élére, máris kiderült, hogy ha a kiszemelt nem jön össze, akkor ki jelenti a B és C tervet.

Hirdetés

Tegnap írtuk meg, hogy a 20th Century Fox Tim Miller távozása után máris új rendező után nézett és nem más az első számú kiszemeltje, mint a John Wick társ- és a The Coldest City rendezője, David Leitch. Persze nem ő az egyetlen esélyes. 

Hirdetés

A kiadó azt szeretné, hogy Leitch csücsüljön a rendezői székbe, azonban ha mégsem hoznának pozitív eredményt a tárgyalások, akkor sem esnek kétségbe. A Deadline információi szerint több rendezőjelölttel is találkoztak az illetékesek: az egyik közülük Drew Goddard, a Ház az erdő mélyén rendezője, valamint a Daredevil, a Z világháború és a Mentőexpedíció írója, a másik pedig a Banshee, a 12 Monkeys, a Luke Cage és A SHIELD ügynökei epizódokat dirigáló Magnus Martens. A többi esélyesről egyelőre nincs hír. 

Ti a három rendező közül kit látnátok szívesebben a Deadpool 2 kamerája mögött?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.