Hirdetés

Mindenki nyugodjon le, nincs gond a Deadpool 2-vel!

|

Nem érdemes elhinni minden pletykát, ugyanis egy megbízható oldal információi szerint semmi baj nincs a Deadpool 2-vel, sőt!

Hirdetés

Mindig óvatosan állunk hozzá a meg nem erősített forrásoktól érkezett információkhoz, pletykákhoz és féligazságokhoz, hiszen semmi jóra sem vezet az, ha felülünk minden híresztelésnek. De ugyanígy nem szabad feltétel nélkül hinni a tesztvetítéseknek sem. Az Igazság Ligáját például, A csodálatos Pókember 2-t és a Thor: Sötét világot is az egekig magasztalták, ám végül láttuk, hogy közel sem lettek tökéletesek. A tesztvetítéseknek azonban nagyon hasznosak tudnak lenni, hiszen a stúdió leszűrheti, hogy min kell faragnia még a filmen: újravághatja, forgathat hozzá és így tovább (valószínűleg ezért került sor az Aquamanére is ennyivel a premier előtt). 

Hirdetés

A Deadpool 2 kapcsán is megtartották nemrég az első tesztvetítéseket, amellyel kapcsolatban azt kezdték el terjeszteni a világhálón névtelen bloggerek az ismerős ismerősétől hallott infók alapján, hogy szörnyű lett a film és a nézők utálták. Az egyik leghitelesebb honlap, a Collider ezt rögtön megcáfolta, hozzátéve, hogy ők biztos forrásból tudják, hogy remekül szerepelt a folytatás. Ezt követően a 20th Century Fox által elrendelt pótforgatások tényét kapcsolták össze a katasztrofális minőség pletykáival. Szerencsére a Collider ismét tiszta vizet öntött a pohárba.

Forrásaik alapján a januárban lezajlott tesztvetítésen a Deadpool 2 90 és 91 pontot ért el a 100-ból, majd tartottak még egyet, amelyen még jobban megközelítették a százat. A pótforgatásokra azért volt szükség, mert a tesztközönség szerint Domino (Zazie Beetz) és Kábel (Josh Brolin) túl keveset szerepelt, többet szerettek volna látni belőlük. Ezért forgatnak még velük plusz jeleneteket, vagyis a jóból még többet kapunk. Május 17-én kiderül, milyen lesz a végeredmény, de mi bizakodunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.