Hirdetés

A Death Note egyik színésze szeretne az új Joker lenni

|

Miután egy színésznő már bejelentkezett a következő Joker szerepére, most újabb jelentkező akadt, aki épp a Netflix-féle Death Note mozi miatt kapja sorra a negatív visszajelzéseket.

Hirdetés

Nemrég kavarta fel a Warner Bros. az állóvizet azzal a bejelentésével, hogy Joker saját eredetfilmet kap, amely ráadásul Martin Scorsese felügyeletével készül és várhatóan nem lesz köze a DC eddigi filmes univerzumához. Azóta sorra bukkannak fel azok a jelentkezők, akik a publikumon keresztül szeretnék felhívni magukra a producerek figyelmét. Így tett a közelmúltban A galaxis őrzői filmek egyik színésznője is, de nem ő az egyetlen. 

Hirdetés

Most Lakeith Stanfield (Selma, Straight Outta Compton, Snowden, Atlanta, Tűnj el!) - aki épp a Death Note film miatt kap hideget-meleget, amelyben ő alakítja a titokzatos L-t - gondolta úgy, hogy Twitteren promotálja kicsit magát a lehető legprofánabb módon: 

Tehát lényegében csak simán bejelentkezett Scorsese mesternél, ráadásul ismerősei közül ketten is töltöttek fel hozzá egyfajta tesztfelvételt, amelyben Stanfield a Heath Ledger nevével fémjelzett Jokert próbálta utánozni nem csak hangban, de kinézetben is: 

Egy ilyen legendás karaktert eljátszani egy akkora név irányítása alatt, mint Scorsese hatalmas kiugrási lehetőség egy fiatal és még a pályája elején lévő színésznek, de egyrészt nem igazán jellemző az, hogy Twitteres kiírásokkal kapnak meg Hollywoodban egy szerepet, másrészről a Warner Bros. félve a rajongók haragjától valószínűleg Joker esetében nem fogja megjátszani azt, hogy egy afroamerikai színészt castingolnak, hiszen az bevételkiesést jelenthetne, ezt pedig nem engedhetik meg maguknak tehetség ide vagy oda.

Ti mit gondoltok? Örülnétek, ha Lakeith keltené életre Jokert? Vagy van jobb tippetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.