Hirdetés

Decemberben már foroghat az új Batman film

|

Egy Batmobil jöhet a fa alá?

Hirdetés

A Matt Reeves által írt és rendezett Batman film forgatása már idén decemberben elkezdődhet, ami azt jelenti, hogy simán tartani tudják a tervezett 2021-es premiert. A képregényvilág egyik legikonikusabb alakjának hosszú és komplikált múltja van a filmek világában. Volt ő már vicces, komor és egyenesen nevetséges is. Hogy ezúttal milyen lesz az még a jövő zenéje.

Hirdetés

Annyi szent, hogy Ben Affleck már nem tér vissza a szerepben és helyette egy fiatalabb színész pattanhat be a Batmobileba. Reméljük azért nem egy újabb eredetsztorit tol majd az arcunkba Reeves, hiszen Bruce Wayne szárnypróbálgatását éppen annyira felesleges elővenni, mint Peter Parkerét. A pletykák szerint az is megeshet, hogy nem egy manapság játszódó Batman történetet kapunk, hanem a 90-es évek nyújták majd az alapot az új sztorinak, ami már Marvel Kapitánynak is bevállt.

Nehéz lenne megtippelni, hogy milyen helyet foglal majd el ez a film a kacifántos DC univerzumban, de úgy érezzük, hogy Todd Philips Jokeréhez hasonlóan ez is egy teljesen önálló entitás lesz. Valahol sajnáljuk ezt, hiszen az Aquaman bebizonyította, hogy nagyon is van potenciál ezekben a karakterekben is, ha előbb hagyunk nekik teret csillogni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.