Hirdetés

Denis Villeneuve nem zárkózik el tőle, hogy ő is összehozzon egy Batman filmet

|

A képregényműfajjal szkeptikus rendező nem mondana nemet egy ilyen lehetőségre.

Hirdetés

Bár a Denevérember következő filmes kalandját a korábban A majmok bolygója: Forradalommal illetve Háborúval hírnevet szerző Matt Reeves hozta tető alá, és igencsak valószínű, hogy a Robert Pattinson-féle inkarnáció idővel trilógiává fog bővülni, ez nem zárja ki azt, hogy idővel - pláne a The Flash mozival beköszöntő multiverzumnak hála - más egyedi látásmóddal rendelkező direktorok is elmesélhessék a maguk Batman történeteit. 

Hirdetés

Az egyik ilyen potenciális jelölt pedig nem más, mint a jelenleg a Dűne promóciójával elfoglalt Denis Villeneuve, akinek a nevéhez olyan filmek kötődnek, mint például az Érkezés, a Sicario: A bérgyilkos, vagy a Szárnyas Fejvadász 2049. Igaz, a rendező a közelmúltban azzal került be a reflektorfénybe, hogy Martin Scorseséhez hasonlóan ő is elmondta a véleményét a szuperhősfilmekről. Ennek dacára a közelmúltban mégis neki szegezték a kérdést a Happy Sad Confused pocdcastben, hogy amennyiben lehetősége nyílna rá, úgy melyik képregényfigurát adaptálná a legszívesebben a vászonra. 

"Valószínű, hogy Batman az egyetlen olyan karakter, akihez igazán tudnék kötődni. Azok alapján, amit eddig olvastam, mint például az Arkham Asylum, amihez már felnőttként volt szerencsém és nagyon szerettem, számomra ő az a karakter, akivel biztosan megtudnám találni a közös hangot." 

Villeneuve szavai alapján a rajongóknak valószínűleg nem lenne ellenére, ha a rendező éppenséggel pont az általa említett képregény történetét vinné a vászonra, ahol a Denevérembernek az Arkham elmegyógyintézet klausztrofób falai közt kell szembenéznie legnagyobb ellenfeleivel. 

Ti örülnétek neki, ha Villeneuve valamikor tényleg lehetőséget kapna egy saját Batman filmre?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.