Hirdetés

Csúszik az Avatar 2 és az Új mutánsok

|

Ezen kívül új Star Wars filmek kaptak dátumot. A Disney alaposan megkavarta a premiernaptárát.

Hirdetés

Tovább kell várnunk rá, hogy visszatérjünk Pandorára és a horrorisztikus mutánsok is váratnak magukra, viszont azt már tudjuk, hogy a Star Wars 9 után mikor bővül a franchise újabb filmekkel. 

Hirdetés

A Variety számolt be róla, hogy a Disney alaposan átrendezte a premiertáblázatát, amelynek legnagyobb elszenvedője az Avatar franchise. Eredetileg az Avatar 2 2020. december 18-án debütált volna, ám most kiderült, hogy csak 2021. december 17-én láthatjuk viszont a na'vikat. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a folytatások is tolódnak egy évvel, tehát az Avatar 3-at csak 2023. december 22-én, az Avatar 4-et pedig 2025. december 19-én nézhetjük meg. Hisszük, ha látjuk. 

Nem úszta meg az X-Men univerzumot bővítő Új mutánsok sem a tologatást, a régóta húzódó spin-off a legújabb tervek szerint 2020. április 3-án jön csak, de hasonlóan járt az Artemis Fowl (2019. augusztusáról 2020. május 29-re lökték), valamint az Ad Astra (2019. májusáról 2019. szeptember 20-ra került át) is. 

A Star Wars: Skywalker korát szerencsére nem csúsztatták el, sőt! Három új dátumot is kaptunk, ezek alapján 2022-ben, 2024-ben és 2026-ban fog egy-egy új, meg nem nevezett filmmel bővülni a Star Wars franchise, amelyek egyaránt lehetnek Rian Johnson trilógiájának darabjai, valamint az a rejtélyes projekt is, amin a Trónok harcát jegyző David Benioff & D.B. Weiss duó dolgozik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.