Hirdetés

Újabb színésznő csatlakozott az Avatar folytatásához

|

A Star Trek: Discovery sztárjával bővült a film csapata.

Hirdetés

Nem sokat hallani James Cameron eddigi legambíciózusabb projektje, az Avatar folytatások forgatása felől, melyen a mai napig gőzerővel dolgoznak annak érdekében, hogy a sok tologatás után jövőre végre tényleg bemutatkozhasson a 2. rész. Tavaly novemberben ugyan jött egy hír, hogy kiszivároghattak a filmek címei, de ez azóta sem került megerősítésre. Ahogy az sem, hogy Vin Diesel valóban csatlakozott-e a gárdához. Most azonban egy hivatalos bejelentés történt színész fronton, hiszen kiderült, hogy csatlakozott a filmhez Michelle Yeoh.

Hirdetés

A színésznőt főleg a Marco Polo és a Star Trek: Discovery sorozatból ismerheti a közönség, de emellett feltűnt A galaxis őrzői 2. részében is, idén pedig a Boss Level és a Last Christmas című filmekben láthatjuk majd. Yeoh egyébként egy Dr. Karina Mogue nevezetű emberi tudóst fog alakítani, aki a tervek szerint fontosabb szerepet fog kapni a történetben. Ezzel ő lett a negyedik személy Cliff Curtis, Oona Chaplin és Kate Winslet után, akik csatlakoztak az első részből visszatérő Sam Worthington, Zoe Saldana, Giovanni Ribisi, Sigourney Weaver és Stephen Lang mellé a filmhez. 

Az Avatar 2 várhatóan 2020. decemberében érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.