Hirdetés

Nincs veszélyben a Deadpool a Disneynél

|

Ezt a Marvel Filmes Univerzum feje is megerősítette.

Hirdetés

Sok rajongónak okozott örömet a Disney azzal, hogy márciusban sikeresen felvásárolta a Fox stúdiót, mely többek között azt is jelentette, hogy végre hazatérnek a Marvelhez az olyan régóta várt karakterek, mint a Fantasztikus Négyes, a Deadpool vagy az X-Menek. Azonban akadtak olyanok is, akik kétkedve várták eme üzlet létrejöttét, hiszen attól féltek, hogy megszűnhetnek a Fox alá tartozó kisebb stúdiók, vagy ami még rosszabb, hogy családbaráttá alakítják át a nagyszájú és véres antihőst.

Hirdetés

Ettől azonban továbbra sem kell tartania senkinek, hiszen Bob Iger (a Disney vezérigazgatója) után most a Marvel Studios és a Marvel Filmes Univerzum atyaúristene, Kevin Feige is megnyugtatta a rajongókat, aki a Variety-nek árulta el, hogy nem fognak változtatni a jól bevált formulán:

Amikor sor került a Fox felvásárlására, Bob (Iger) összehívott minket, és azt mondta: "Ami nincs elromolva, azt megjavítani sem kell. Kétség sincs afelől, hogy Deadpool így működik tökéletesen, ahogy láthattuk a vásznakon, szóval miért is változtatnánk az eddigi jól bevált formulán?"

Megnyugodtatok, Deadpool rajongók?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.