Hirdetés

Doctor Strange 2 - már idén elkezdhetik forgatni?

|

Az első rész egyik szereplője egy eseményen szólhatta el magát.

Hirdetés

Az elmúlt hónapok híreit és pletykáit figyelembe véve biztosak vagyunk benne, hogy el fog készülni a Doctor Strange 2, a kérdés csupán az, hogy mikor. Egyre több jel mutat arra, hogy a Marvel kedvenc varázslónkkal készül betölteni azt az űrt, amit A galaxis őrzői 3. hagyott maga után a naptárban, miután James Gunn távozása miatt határozatlan időre jegelték a projektet. 

Hirdetés

Most éppen a Pop Goes The World számolt be róla, hogy jelen volt a Fan Expo Vancouver 2018 egyik paneljén, ahol a Doctor Strange és a Bosszúállók: Végtelen háború egyik színésze, Benedict Wong is ott volt és állítólag megerősítette, hogy reményei szerint még idén megkezdhetik a folytatás forgatását. 

Vajon erre célzott Scott Derrickson rendező a korábbi utalásaival? Akárhogy is, a Marvel Studios valószínűleg addig nem fog semmit bejelenteni a Doctor Strange 2-vel kapcsolatban, amíg a Bosszúállók 4 meg nem jelenik a mozikban 2019 áprilisban, mindazonáltal ha tényleg elkezdik idén forgatni Benedict Cumberbatch karakterének újabb kalandját, arról valószínűleg értesülni fogunk a világhálónak köszönhetően. Ti örülnétek neki, ha folytatódna a különc doki sztorija?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.