Hirdetés

Doctor Strange - 500 millió eddig a kasszáknál és nincs megállás

|

A Doctor Strange hamarosan eléri az 500 millió dolláros bevételt, a Disney pedig rekordévet zárhat.

Hirdetés

A Marvel a 3. fázisában is megállíthatatlan, még mindig imádja a nép a filmjeiket, erre álljon itt bizonyítékként, hogy a Doctor Strange bevétele a héten átlépi az 500 millió dollárt nemzetközileg (ebből Amerika: 153 millió) és ezzel a közeljövőben elveri a Hangyát (520 millió), illetve A galaxis őrzői (773 millió) is elérhetőnek tűnik. (Ezt az összehasonlító táblázatot érdemes végigolvasni, már akinek van türelme.) Ráadásul brutális volt a nézőmegtartása, mindössze 49 százalékot esett a második hétre, míg mondjuk a Hangya esetében ez 56 % volt, A galaxis őrzői pedig 55 %-ot veszített, vagyis az emberek általános elégedettsége magas és ajánlják egymásnak a filmet.

Hirdetés

A harmadik héten valószínűleg már lecsúszik a dobogó első fokáról, hisz jön a Legendás állatok és megfigyelésük, ami az előrejelzések szerint elérheti a 100 milliós álom nyitóhétvégét.

A Doctor Strange-nek is köszönhetően a Disney mindenképpen rekord évet fog zárni, hisz a bevétele átlépte az 5,85 milliárd dollárt (ebben még benne van a Star Wars: Az ébredő erő bevételeinek egy része) és még jó pár film hátra van, a legtöbbet a Vaianától és természetesen az új Star Wars filmtől, a Zsivány egyestől várják. Az eredményt nagyrészt olyan kasszarobbantó sikereknek köszönhetik, mint a Zootropolis, az Amerika Kapitány: Polgárháború és a Dzsungel könyve, illetve a Szenilla nyomában, mindegyik 1 milliárd környékén zárt. A csalódást keltő, vagyis bukásnak elkönyvelt oldalon, az Alice Tükörországban és A barátságos óriás fájhatott a legjobban a stúdiónak a magas gyártási költségek miatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.