Hirdetés

Dave Bautista csatlakozott a Dűne reboothoz!

|

Alakul a sci-fi klasszikus újraértelmezésének szereplőgárdája.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy szép lassan összeáll Denis Villeneuve következő filmjének, a Dűne rebootjának a szereplőgárdája, hiszen a már korábban bejelentett főszereplő Timothée Chalamet (Szólíts a neveden, Csillagok között) után most egy újabb név csatlakozott a projekthez, aki nem más, mint a Marvel Filmes Univerzmuból jól ismert Drax, azaz Dave Bautista.

Hirdetés

Így tehát a színész a Szárnyas fejvadász 2049 után ismét együtt dolgozhat a rendezővel, aki nagyon meg lehetett elégedve a rövid kis alakításával, ha helyet szánt neki a Frank Herbert sci-fi klasszikusán alapuló történetben. Arról azonban, hogy pontosan milyen szerepben tűnik majd fel nem derült ki információ.

Ahogy az is rejtély, hogy a forgatás mikor kezdődhet meg, annyi viszont biztos, hogy a forgatókönyvön Villeneuve mellett az Oscar-díjas Eric Roth jelenleg is dolgozik, akinek olyan filmek szkriptjeit köszönhetjük, mint a Forrest Gump, a Benjamin Button különös élete, az Ali vagy épp a München, a produceri feladatokat pedig Thomas Tull (Eredet, A sötét lovag, Csillagok között), Mary Parent (A visszatérő, Godzilla), Cale Boyter (Pillangó-hatás, Erőszakos múlt) és az író gyermeke, a szintén regényszerző Brian Herbert látják majd el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.