Hirdetés

Egy másik ismerős arc is feltűnik a She-Hulk során

|

A Legfőbb Varázsló is tiszteletét teszi.

Hirdetés

A héten befutott az augusztusban érkező She-Hulk első előzetese, amely közelebbi bepillantást engedett a Tatiana Maslany által megformált Jennifer Walters életébe, aki a látottak alapján igyekszik majd lavírozni a mindennapi jogi hercehurcák és a zöld és mérges személyisége között. Az már korábban kiderült (és az előzetes is megerősítette), hogy nemcsak Mark Ruffalo tér vissza Hulk szerepében, hanem Tim Roth is, mint Förtelem, most azonban egy újabb karakter feltűnése vált biztossá.

Hirdetés

Az előzetessel egyszerre ugyanis a Marvel közzétette a sorozat teljes színészgárdáját tartalmazó listát is az interneten, amin szerepelt Benedict Wong neve is, mint Wong, Doctor Strange mindenkori varázslótársa, és egy jó ideje a főnöke, mint a Legfőbb Varázsló. Benedict Wong 2016-ban debütált Wong szerepében az első Doctor Strange során, hogy aztán a Marvel Filmes Univerzum egyik fő visszatérő karakterévé váljon: feltűnt ugyanis a Bosszúállók filmekben, a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendájában, a Pókember: Nincs hazaútban, legutóbb pedig a Doctor Strange az őrület multiverzumában is tiszteletét tette.

A She-Hulk: Attorney at Law (vagy magyar címén Amazon: Ügyvéd) augusztus 17-én indul el a Disney+ felületén.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.