Hirdetés

Egy sztárral és egy feltörekvő tehetséggel erősített a Beverly Hills-i zsaru 4.

|

Most már tényleg lesz valami a projektből.

Hirdetés

Arról továbbra is megoszlanak a vélemények, hogy ennyi év távlatából vajon szükséges-e folytatni a Beverly Hills-i zsaru franchise-t (az idáig utolsó, harmadik rész 1994-ben, azaz már 28 éve jelent meg), mindenesetre a Netflix továbbra sem tett le erről a tervéről. Sőt, azok után, hogy áprilisban a rendezőt, a napokban a főszereplőket is megtalálta a streaming szolgáltató a negyedik részhez.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint ugyanis Joseph Gordon-Levitt (Snowden, A chicagói 7-ek tárgyalása, Pinokkió) és Taylour Paige (Zola, Ma Rainey: A blues nagyasszonya) csatlakozott Eddie Murphy-hez, aki természetesen visszatér Axel Foley nyomozóként. A projekt egyébként címet is kapott, ami így hangzik: Beverly Hills Cop: Axel Foley. 

A portál emellett úgy tudja, hogy a munkálatok már meg is kezdődtek Mark Molloy rendezői felügyelete alatt, bár az egyelőre nem tiszta, hogy itt a tényleges forgatásra, vagy csak az előkészületi fázisra gondoltak. A franchise még 2019-ben költözött a Paramount stúdiótól a Netflixre, amely a detroiti zsaru, Foley kalandjait követi nyomon, akinek Beverly Hillsbe kell mennie, hogy megtalálja barátja gyilkosát. Az 1984-es első rész az év egyik legnagyobb slágere lett (még Oscar-díjra is jelölték), amit aztán két folytatás is követett 1987-ben és 1994-ben.

Premierdátuma egyelőre viszont még nincs a filmnek. Ti megfogjátok nézni?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.