Hirdetés

Ekkor debütál a Black Adam első előzetese

|

Nem kell már sokat várni arra, hogy Dwayne Johnson akcióba lendüljön.

Hirdetés

Míg a tavalyi DC FanDome-on és a 2022-es év DC alkotásait egybefogó előzetesében (mely jócskán megváltozott azóta) már láthattuk néhány pillanat erejéig Black Adamet, a karakter önálló filmjéhez azóta sem érkezett meg a hivatalos kedvcsináló. A várakozásnak azonban hamarosan vége, nemrég ugyanis leleplezésre került, mikor debütál az első előzetes.

Hirdetés

Maga Dwayne 'The Rock' Johnson vette a fáradtságot, és egy Instagram posztban árulta el a nagyvilágnak, hogy a várva várt előzetes világpremierje június 8-án, azaz kevesebb mint két hét múlva esedékes. A bejegyzéshez egy kulisszák mögötti képet is csatolt a színész, amelyen karaktere, és az a bizonyos trón egy része látható, amelyhez megjegyezte, hogy éppen most forgatták le "azt a bizonyos ikonikus jelenetet" hozzá.

A Black Adam eredetileg júliusban debütált volna, ám a stúdió végül úgy döntött, hogy variál a bemutató időpontján, így jelen állás szerint 2022. október 21-én érkezik a mozikba, amelyben már biztosan feltűnik Black Adam mellett az Amerikai Igazság Szövetsége nevű csapat (Justice Society of America) tagjai is, úgy mint Sólyomember (Aldis Hodge), Cyclone (Quintessa Swindell), Atom Smasher (Noah Centineo) és Doctor Fate (Pierce Brosnan).

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.