Hirdetés

Ekkortól foroghat a Marvel Kapitány 2. és a Hangya 3.

|

Hamarosan két további Marvel-projekt munkálata is megkezdődhet.

Hirdetés

Bár a Disney nemrég megint átszervezte kicsit az idei Marvel-filmek premierjeit, úgy tűnik ez már nem lesz hatással a még fejlesztési fázisban lévő projektekre. Mi több, a legújabb hírek szerint már ki is tűzték két következő film, a Marvel Kapitány 2. és a Hangya 3. részének (Ant-Man & The Wasp: Quantumania) a forgatási időpontjait.

Hirdetés

A Film & Television Industry Alliance produkciós oldalra ugyanis bejegyzésre került az említett két projekt, melyekből kiderült, hogy a munkálatok mindkét esetben május 31-én kezdődhetnek meg, előbbi Londonban és Los Angelesben, míg utóbbi Londonban és Atlantában. Jelenleg három Marvel-film forgatása is zajlik, hiszen a Spider-Man: No Way Home Atlantában, a Doctor Strange in the Multiverse of Madness Londonban, míg a Thor: Love and Thunder Ausztráliában készül, vélhetőleg azonban május végéig mind a hárommal végeznek majd.

A Marvel Kapitány folytatását Nia DaCosta (Kampókéz) rendezi, melyben Brie Larson mellett visszatér a WandaVision sorozatban látott Teyonah Parris, mint Monica Rambeau. Rajtuk kívül fontosabb szerepben feltűnik majd Iman Vellani, mint Kamala Khan/Ms. Marvel, akinek idén saját sorozata is érkezik a Disney+-ra, a főgonosz pedig Zawe Ashton lesz. A premier 2022. november 11-én esedékes.

A Hangya 3. részét újfent Peyton Reed rendezi majd, melyben nem csak Paul Rudd és Evangeline Lilly térnek vissza, mint Scott Lang/Hangya és Hope van Dyne/Darázs, hanem Michael Douglas és Michelle Pfeiffer is. Hozzájuk új arcként csatlakozik Jonathan Majors, aki a főgonosz Kang, a hódítót alakítja majd. A premierre valamikor 2022 nyarán számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.