Hirdetés

Elcsúsztatták a Pókember-folytatás bemutatóját is

|

Erősen déjá vu érzésünk van a Sony döntése miatt.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban továbbra is kétségbeejtő a járványhelyzet, emiatt a hollywoodi stúdiók újabb halasztási hullámot indítottak el. A Disney például ismét arrébb tolta az Avatar-folytatásokat, az új Star Wars-filmeket és többek között a Halál a Nílusont, valamint Wes Anderson új filmjét is, de nem úszta meg a barátságos és közkedvelt hálószövő sem. 

Hirdetés

Bár egyelőre még a forgatás sem kezdődött el, azonban eddig úgy volt, hogy 2021. november 5-én kerülhet mozikba a Pókember: idegenben egyelőre ismeretlen című folytatása, ám a The Wrap értesülései szerint a Sony Pictures újfent lökött egyet a film premierjén. Szerencsére csak pár hét késésről van szó, így a jelenlegi állás szerint az új dátum 2021. december 17., ahol korábban a tegnap elhalasztott Avatar-folytatás tanyázott.

Öröm az ürömben, hogy a szintén Tom Holland főszereplésével készülő Uncharted-film korábban megkapta a Pókember 3 eredetileg kitűzött bemutatódátumát, tehát 2021. július 16-án láthatjuk majd akcióban a fiatal Nathan Drake-et... már amennyiben addig nem rendezik még át a stúdiók a naptárjaikat párszor. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.