Hirdetés

Elkezdődött a Resident Evil reboot forgatása

|

Ezzel egy időben pedig egy újabb ismerős arc is csatlakozott a filmhez.

Hirdetés

Az elkövetkezendő időkben bőven elleszünk látva Resident Evil tartalommal, hiszen két tévésorozat (egy animációs és egy élőszereplős) mellett készül egy nagyszabású reboot-film is, amellyel a korábbi, eléggé mellékvágányra futott filmszéria renoméját szeretnék majd helyreállítani. Erre pedig minden esélyük megvan a készítőknek, hiszen a munkálatok elindulásával egy újabb, ismert arc csatlakozott a már eleve ígéretes színészgárdához.

Hirdetés

Nemrég ugyanis kiderült, hogy Donal Louge (Gotham, Sons of Anarchy, Vikingek) is szerepet kapott a filmben, aki egy újabb ismert karaktert kelt majd életre a legendás játékokból, hiszen ő lesz Chief Irons. Rajta kívül csatlakozott még Chad Rook (The Flash) és Lily Gao (A szolgálólány meséje) is a projekthez, az ő szerepük azonban még ismeretlen, ahogyan a film premierdátumát is még homály fedi, de valószínűleg valamikor 2021 második felében már nézhetjük is majd az alkotást. Feltéve, ha minden a tervek szerint alakul.

Az új Resident Evil-filmet Johannes Roberts (47 méter mélyen) rendezi és Greg Russo (új Mortal Kombat-film) írja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.