Hirdetés

Élőszereplős filmmel támogatja meg Pokémon sorozatát a Netflix

|

A Detektív Pikachutól különálló, de a saját Pokémon sorozatukhoz kapcsolódó filmet készít a Netflix.

Hirdetés

Még augusztus elején számoltunk be róla, hogy a Netflix tovább üti az élőszereplős anime adaptációk izzó vasát, és a Lucifer showrunnerével készíttet Pokémon sorozatot húsvér színészekkel. Úgy tűnik, a Netflix ennyivel nem elégedett meg, hiszen a legújabb híresztelések szerint egy egész estés, szintén élőszereplős filmmel fogják felvezetni a szériát.

Hirdetés

Azt már korábban is megírtuk, hogy a Pokémon széria különálló lesz a 2019-es Pikachu, a detektívtől, amiben ugye Ryan Reynolds kölcsönözte az egyik leghíresebb anime élőlény hangját. Ennek megfelelően a Netflix új Pokémon filmje sem fog kapcsolódni a Reynolds-féle történethez, és egyfajta rebootja lesz a franchise-nak, már ami az élőszereplős verziókat illeti. Egyelőre még rendező és színészek nélkül árválkodik a projekt, de ez a státusz minden bizonnyal rövid időn belül változni fog.

A Netflix továbbra sem hajlandó kiengedni a kezéből az anime feldolgozásokat, hiába sikerültek félre a Death Note és a Fullmetal Alchemist próbálkozások. A Pokémonon kívül hamarosan érkezni fog a Cowboy Bebop, illetve az Avatar adaptáció valódi színészekkel.

Szerintetek van létjogosultsága ezeknek a szárnypróbálgatásoknak, vagy az animék élőszereplős feldolgozását egy életre el kellene felejteni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.