Hirdetés

Cowboy Bebop - élőszereplős sorozat készül az animéből

|

Már a főszereplője is megvan az új és ígéretesnek tűnő netflixes adaptációnak.

Hirdetés

A Variety legújabb értesülései szerint már a főszereplőt is leszerződtették a Netflix legújabb dobásához, aminek keretein belül a mai napig legendásnak számító japán anime sorozatból, a Cowboy Bebopból csinálnak egy élőszereplős szériát. A Netflix mellett jelen esetben a Tomorrow Studios is besegít a munkálatokba, ami eddig nagyon úgy fest, hogy kereken tíz epizódot fog számlálni. A főszereplő körüli ujjongás pedig nem légből kapott, hiszen az a John Cho fogja alakítani a sorozat főhősét, vagyis Spike Spiegelt, aki a bugyuta vígjátékból szerencsére kinőtte magát, és olyan nagyszerű filmekben láthattuk azóta, mint a két új Star Trek, vagy éppen a tavalyi nagysikerű Keresés.

 

Hirdetés

Aki nem ismerné, a Cowboy Bebop egy igazán kivételes japán anime sorozat - az eddig leírtak alapján a jobbik fajtából -, ami sajnos csak 26 epizódot élt meg 1998-tól 1999-ig. A történet az előbb említett Spike Spiegel, illetve az ő kisebb csapata körül forog, hiszen a The Bebop csoport a különféle szökevények megkeresésére szerveződött, méghozzá intergalaktikus szinten. Kvázi japán Szárnyas fejvadászokként is fel lehet fogni őket. A sorozatból egyébiránt készítettek már egy egész estés filmet is (szimplán csak Cowboy Bebop: The Movie címen), amit a széria vége után két évvel adtak ki 2001-ben.

John Cho mellett még olyan színészek is fel fognak tűnni a sorozatban, mint Mustafa Shakir (Brawl in Cell Block 99), Daniella Pineda (Jurassic World: Bukott birodalom), valamint Alex Hassell (Suburbicon: Tiszta udvar, rendes ház). Premierdátumról még nem nyilatkoztak.

Ti néztétek anno az animét?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.