Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Disney élőszereplős Aranyhaj-filmet is tervez

|

Az egeres cég még a forgatókönyvírót is leszerződtette a hús-vér Aranyhaj mozihoz.

Hirdetés

A Disney megállíthatatlan: akár animációs, akár élőszereplős fronton célirányosan tör előre. Amellett, hogy az utóbbi kategóriában már egy folytatást rebesgetnek a tavaly májusi Aladdin kapcsán (és nagy rá az esély, hogy azt is a londoni csibész, Guy Ritchie rendezheti), a minap egy másik film került terítékre, nevezetesen a Rapunzel. Ha hihetünk a The Disinsider jelentésének és az esetleges pletykáknak, akkor a Disney ebből is egy élőszereplős filmet tervez, aminek már a forgatókönyvíróját is leszerződtették. Habár még rendező híján vannak, szinte biztos, hogy első körben találnak olyat, aki hezitálás nélkül rábólint a projektre.

Hirdetés

Az még egyelőre kérdéses, hogy a Rapunzel alatt a 2010-es nagy sikerű Aranyhaj és a nagy gubanc élőszereplős változatát értik-e, vagy éppenséggel az eredeti meséhez kanyarodnak majd vissza. Viszont az előzetes információk szerint a forgatókönyvet az az Ashleigh Powell fogja jegyezni, aki már egyszer bemutatkozott íróként a nagyvásznon (A diótörő és a négy birodalom). A rendezői szék még üres, de a producerek már megvannak: többek között Michael De Luca (Phillips kapitány, Pénzcsináló) és Kristin Burr (Barátom, Róbert Gida) dolgoznak a projekten. Előzetes premierdátumról vagy esetleges színészválasztásról még nem esett szó.

Ti mit gondoltok, ki lenne a tökéletes színésznő Rapunzel szerepére?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.