Hirdetés

Érkezik az új Loch Ness-i szörny film

|

Skóciai tavának híres szörnye is beúszik a vászonra, így Godzilla és King Kong mellett még egy nagyra nőtt élőlény történetéből láthatunk majd filmet.

Hirdetés

A szörnyek ellepték Hollywoodot. A múmia film, mint a Dark Universe előfutára már betört a mozikba (igaz, nem sok sikerrel), emellett a Godzilla és Kong összecsapására is készülhetünk. Ilyen gigaszörnyek mellett nem tűnik olyan érdekesnek, hogy Jason Statham óriáscápás filmet forgat, viszont az azt felügyelő producer, Belle Avery egy Loch Ness-i szörnyes film mögé is beállt.

Hirdetés

Steven Alten egy 2005-ös könyvét fogják adaptálni, ami a The Loch címet viseli. A könyv története, miszerint egy Marine nevű biológus majdnem belefulladt a Loch Ness tóba fiatalkorában, és később az eset körülményeinek emlékei kezdenek visszatérni. A kirakós összerakásában a bírósági tárgyalás előtt álló apjához kénytelen fordulni, akivel régóta elidegenedtek egymástól.

Ti mit szóltok egy új Loch Ness-i szörnyes filmhez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.