Hirdetés

Ethan Coen új filmet rendez, meg is találta a két főszereplőjét

|

A Coen tesók fele mégsem adja fel filmes karrierjét.

Hirdetés

Még tavaly szeptemberben esett szó arról a nem éppen örömteli hírről (a Macbeth tragédiája előzetese kapcsán), hogy az utánozhatatlan Coen tesók szétválnak és befejezik a közös munkát. Ennek oka leginkább Ethan Coen háza táján keresendő, hiszen az akkori elmondása szerint, ő "mással" is szeretne foglalkozni, nem csak a filmezéssel. Ez viszont a legújabb értesülések szerint kissé homlokráncolónak hathat, hiszen a Deadline éppen arról számolt be, hogy Ethan Coen nem csupán egy új filmet készít, de már két színésznőt is leszerződtetett hozzá.

Hirdetés

Az egyelőre cím nélküli film történetéről és karaktereiről sem tudni még semmit se. Annyi viszont biztos, hogy ebben a moziban Joel Coen nem fog részt venni (aztán lehet, később kiderül, hogy producer volt vagy ötletadó…), illetve az, hogy Margaret Qualley (Volt egyszer egy Hollywood) és Geraldine Viswanathan (Szűzőrség) fogják játszani a két főszerepet. Az elmondások szerint Ethan Coen hosszú hónapokig szervezte a meghallgatásokat, és végül a fenti két színésznőre esett a választása.

A forgatás előre láthatólag ősszel veszi kezdetét. Ti mit gondoltok; a Coen tesók külön-külön is nagyszerű filmekkel örvendeztetnek majd meg minket, vagy az olyan filmélményekhez, mint a Fargo, A nagy Lebowski vagy éppen a Nem vénnek való vidék, kettejük zsenije szükséges?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.