Hirdetés

Öt film, ami érdekelhet 2018. májusában

|

A májusi melegben is érdemes lesz a mozik nyújtotta hűvös termekben megpihenni, de azért nem mindegy az sem, milyen filmre ülünk be. Összeszedtünk öt olyan filmet, ami érdekelhet titeket ebben a hónapban.

Hirdetés

Most májusban nem sodor el minket a filmlavina, de a mennyiséggel szemben jó néhány különleges darabot és hatalmas blockbustert is elcsíphetünk a mozikban. Az április nem is zeng mástól, mint a Bosszúállók: Végtelen háború körülötti felhajtásról, de ne felejtsük el, hogy májusban is vár ránk egy szuperhősfilm, csak picit kevésbé családbarát. És éppen ezért lesz felüdülés az eddigiekhez képest.  

Hirdetés

Taxi 5 - május 3.

Luc Besson produceri felügyeletével, viszont teljesen új szereplőgárdával tér vissza a Taxi filmszéria legújabb tagja. A történet szerint a korábbi Taxi filmek főszereplőjének, Danielnek az unokatestvéréhez kerül az ikonikus taxi, amelynek minden lóerejét be is kell vetniük, hogy újdonsült partnerével felgöngyölítsék az olasz rablóbanda ügyét.

Kutyák szigete - május 3.

Wes Anderson megint csak a maga varázslatos stílusával hozott össze egy pompásan festő stop-motion animációt, mint amilyen a 2009-es Fantasztikus Róka Úr is volt. Japánban egy a kutyák közt terjedő vírus miatt minden blökit egy szigetre száműznek, ahova egy kisfiú is odakerül, hogy megtalálja rég nem látott kutyáját. Olyan sztárok szólaltatják meg a négylábúakat, mint Bill Murray, Harvey Keitel, Jeff Goldblum, Edward Norton, Jason Schwartzman, Tilda Swinton és Frances McDormand. Wes Anderson rajongóknak kötelező darab a Kutyák szigete.

Hang nélkül - május 3.

Az utóbbi évek legígéretesebb horrorjának ígérkezik a Hang nélkül, aminek legnagyobb erénye, ahogy játszik a hangokkal, és kelt úgy feszültséget, ahogyan azt egyetlen másik filmben sem tapasztalhattuk. Kritikánkban mi is csak szuperlatívuszokban tudtunk beszélni a műről, de emellett még a horrormester, Stephen King tetszését is elnyerte a film.

Deadpool 2 - május 17.

A magát kifejezetten komolyan vevő Végtelen háború után egy hónappal érkezik a szuperhősparódiák önreflexív, kikacsintós, trágár és véres darabjának folytatása, aminek már az előzetesén is szakadtunk a nevetéstől. A Deadpool második részében Kábel jön vissza a jövőből, hogy rendbe tegye a maga jelenét, amihez azért Deadpoolnak is lesz egy-két szava.

Solo: Egy Star Wars- történet - május 24.

A karácsonyi Az utolsó Jedik után már itt is van a legújabb Star Wars spin-off film, ami a fiatal Han Solo, Lando és Chewbacca kalandját meséli el. Az előzetes alapján egy nagy balhéban kovácsolódik össze a régi Star Wars trilógiában már megszokott páros, kaparintják meg az Ezeréves Sólymot és törnek borsot nem egyszer az épp felemelkedő Birodalom orra alá. A látványra már most sem lehet panasz, reméljük a humor és a történet is megugorja a Star Wars mércét.

További premierek (a változtatás joga fenntartva):

Szűzőrség (Blockers) - május 3.
A Partiállat (Life of the Party) - május 10.
Egy lélegzetnyire (Dans la brume) - május 10.
7 vérfagyasztó nap (Entebbe) - május 10.
Igaz történet alapján (Based On A True Story) - május 17.
Soha nem voltál itt (You Were Never Really Here) - május 17.
Átejtve (Overboard) - május 31.
Könyvklub - avagy az alkony ötven árnyalata (Book Club) - május 31.
Escobar (Loving Pablo) - május 31.

Ezek a kiemelt májusi filmek, a teljes 2018-as premiernaptárunkat pedig itt találjátok. Van olyan alkotás a felhozatalban, amit mindenképp moziban fogtok megnézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.