Hirdetés

Felbukkan két halottnak hitt szereplő a Bosszúállók: Végtelen háborúban?

|

Olyan pletykák kaptak szárnyra, miszerint pár karakter visszatérhet a Marvel leginkább várt filmjében, akikről azt hihettük, hogy többet nem bukkannak fel a szuperhősök világában. A hír SPOILERES, csak az olvassa, akit ez nem zavar!

Hirdetés

FIGYELEM! A HÍR SPOILEREKET TARTALMAZ!

Egyre közelebb a Bosszúállók: Végtelen háború premierje, és egyre inkább bosszankodunk, hogy miért nem tették még közzé a hivatalos előzetest, amit az idei Comic-Conon már láthattak a jelenlévők. Ennek ellenére egyre több részletet tudunk meg a filmről, viszont ez a cikk csak egy feltételezésen alapszik, szóval senki se vegye készpénznek a leírtakat.

Hirdetés

Az óriási, zöld szuperhőst alakító színész, Mark Ruffalo egy podcast keretén belül azokról a színészekről beszélt, akikkel öröm volt együtt dolgozni. A felsorolásban ott szerepelt Tilda Swinton és Cate Blanchett is. Akinek megkopottak az emlékei, emlékeztetném, hogy Tilda Swinton volt a Doctor Strange filmben a főszereplőnket kitanítanó, nagyhatalmú varázslónő, míg Cate Blanchett a legutóbbi Thor film főgonoszának bújt a bőrébe.

Persze ez nem jeleneti azt, hogy Ruffalo a Végtelen háború forgatásának élményeiről beszélt volna, de mivel a közelmúltról mesélt a színész, lehetséges, hogy mint meglepetéskarakterek feltűnnek majd a történetben. De akár visszaemlékezés formájában is felbukkanhatnak.

Ti mit gondoltok, van rá esély, hogy feltűnjön a vásznon a két színészóriás?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.