Hirdetés

Ezekkel lephet meg minket a Marvel az idei Comic-Conon

|

A 2017-es Comic-Con alkalmával több Marvel filmről is lehullhat a lepel, és az eddig látottakról is több információt tudhatunk majd meg. Nézzük, mire számíthatunk!

Hirdetés

A Marvel rengeteg filmjének debütált már az első előzetese egy-egy Comic-Con rendezvényen, így nem is véletlen a nagy kíváncsiság, mit fog idén bemutatni a Marvel.

Hirdetés

Az afrikai országba, Wakanda területére kalauzoló Black Panther forgatása pár napja fejeződött be, és a sajtó munkatársai már láthattak is néhány jelenetet a filmből, így nem is lenne különös, ha valamely jelenet bemutatásra kerülne a rendezvény alkalmával. A november 2-án mozikba kerülő Thor: Ragnarok is megkaphatja második előzetesét, ha már az első is rekordot döntött.

A 2018 májusára várt Avengers: Infinity War forgatása az elmondások szerint még zajlani fog a Comic-Con idején, de ezzel együtt sincs kizárva, hogy egy jelenet, avagy néhány kép kikerüljön a filmről. Emellett még számítani lehet a Captain Marvel és az Ant-Man második részével kapcsolatos bejelentésekre.

Ti mit látnátok legszívesebben az idei Comic-Conon a Marvel részéről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.