Hirdetés

Film készül Michael Jackson életéből

|

Az életrajzi filmet a Bohém rapszódia producere hozza tető alá.

Hirdetés

Bohém rapszódia, Straight Outta Compton, Rocketman, Csillag születik. Pár példa arra, hogy az elmúlt években a nézőközönség mennyire odavan a zenés/zenészekről szóló filmekért, és nagyon úgy fest a dolog, hogy további alkotások is becsatlakoznak majd a fentiek mellé. Az egyik ilyen filmes ötletet a minap erősítette meg a Deadline és a Rolling Stone is, miszerint a Bohém rapszódia vezető producere, Graham King fogja tető alá hozni a Michael Jackson életéről szóló mozit.

 

Hirdetés

King elviekben már le is foglalta magának Jackson legnépszerűbb számait, hogy ne kelljen különféle ügyekbe bonyolódni a felhasználási jog gyanánt. Rendezője egyelőre nincs a filmnek, mindössze John Logan neve köztudott, aki a forgatókönyvért lesz majd felelős. Logan nevét olyan alkotásokból ismerhetjük, mint az Aviátor vagy éppen a Skyfall. A Graham Kinggel való legfontosabb kérdésre viszont nem tudni a választ, miszerint ez a mozi is PG 13 (vagyis 12 aluliak számára nem ajánlott, családbarát) besorolást fog kapni, mint a Bohém rapszódia, vagy valóban megmutatják Jackson igazi arcát benne. Még nincs teljesen megerősítve, de nagyon úgy fest a dolog, hogy Jacksont Ephraim Sykes fogja életre kelteni, akivel a Kathryn Bigelow rendezte Detroitban találkozhattunk már.

Előzetes premierdátumot még nem jelentettek be, egyelőre ennyi köztudott a projekt kapcsán. Ti melyik rendezőt tartanátok jó választásnak egy Michael Jacksonról szóló filmhez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.