Hirdetés

Ő lehet a The Defenders főgonosza?

|

Vajon tényleg megtalálta a Marvel Daredevil, Luke Cage, Iron Fist és Jessica Jones fő főellenségét?

Hirdetés

A Screen Geek nevezetű weboldal kezte el a minap terjeszteni azt a hírt, hogy megtudták a kilétét annak a bizonyos főgonosznak, aki ellen majd DaredevilJessica JonesIron Fist és Luke Cage összeállnak a The Defenders mini-sorozatban.

Hirdetés

És hogy ki lenne az? Nos, a pletykák szerint a Marvel Mephistón gondolkozik. Ez egy elég meglepő választás lenne, de ha jobban belegondolunk, hogy Doctor Strange és Iron Fist behozatalával a Marvel behozza a természetfeletti elemeket is az Univerzumba, akkor máris nem tűnik olyan váratlan lépésnek. Az oldal azt is állítja, ez a döntés segítene létrehozni a Netflixes Marvel szériák következő hullámát, melyben olyan hősök kaphatnak sorozatot, mint PengeSzellemlovas vagy épp Hold Lovag.

Ám van egy-két probléma ezzel a történettel. Kezdetnek az, hogy ez ugyanaz a weboldal, ami nemrég azt állította, Vincent D'Onofrio visszatér majd Kingpin szerepében a Spider-Man: Homecoming-ban (amit a színész azóta tagadott). Továbbá, a jelek szerint a csapat A Kéz ellen fog összeállni, de Mephistó vitathatatlanul sokkal több lehetőséget rejt magában. Ha minden a tervek szerint halad, a forgatás még idén elkezdődik, így reméljük hamarosan biztosabb információkkal is szolgálhatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.