Hirdetés

Folytatódik Brendan Fraser reneszánsza, most a Batgirl főgonoszának castingolták

|

Tüzes karakter lesz.

Hirdetés

Mintha újra a '90-es évek végét és az ezredforduló idejét élnénk újra, annyi szerepet kap mostanában Brendan Fraser. A múmia-trilógia sztárjára sokáig úgy tűnt, hogy hatalmas karrier vár, az élet azonban közbeszólt, és az elmúlt években már-már úgy tűnt, végleg befellegzett hollywoodi pályafutásának. A sors viszont adott még egy esélyt a színésznek, hogy feltámassza karrierjét, akivel jó párszor fogunk találkozni a jövőben. Feltűnik ugyanis Darren Aronofsky The Whale-jében, a Martin Scorsese által rendezett, Leonardo DiCaprióval és Robert De Niróval fémjelezte Killers of the Flower Moonban, és mint az nemrég kiderült, a készülő Batgirl-filmben is fontos szerepet kapott.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint ugyanis Fraser a főgonosz Firefly-t játszhatja majd el, aki egy megszállott gyújtogató és profi bűnöző, aki különféle pirotechnikai eszközökkel kivitelezi a rablásokat. A színész számára ráadásul egyáltalán nem idegen a DC multiverzuma, hiszen jelenleg a Doom Patrolban szolgáltatja Robotman/Cliff Steele karakterének a hangját.

A filmről egyébként nem sok mindent tudni, annyi azonban már biztos, hogy Leslie Grace (In the Heights) kelti majd életre a címszereplő Barbara Gordont/Batgirlt, míg J.K. Simmons visszatérhet Gordon felügyelő szerepében. A forgatókönyvet Christina Hodson (Ragadozómadarak) írja, a rendezést pedig a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúkért felelős duó, Adil El Arbi és Bilall Fallah vállalta el. A Batgirlnek jelenleg még nincs pontos premierdátuma, de a tervek szerint valamikor 2022-ben debütálna az HBO Max kínálatában.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.