Hirdetés

J.K. Simmons Gordon felügyelője visszatérhet a Batgirl filmben

|

Az Oscar-díjas színész előrehaladott tárgyalásokat folytat a stúdióval, hogy 2017 után újra felbukkanjon Gotham Cityben.

Hirdetés

Alig egy hete írtunk róla, hogy az HBO Max végül Leslie Grace-nak adta oda Barbara Gordon szerepét a 2022-re esedékes Batgirl filmben. Így, hogy a főszereplő színész kiléte eldőlt, a következő nagy kérdés már csak az maradt, hogy vajon J.K. Simmons vagy valaki más fogja-e alakítani Barbara apját, James Gordon felügyelőt. A legújabb pletykák szerint Simmons és a stúdió részéről is kölcsönös a vágy, hogy folytassák azt a víziót, amit a 2017-es Az Igazság Ligája filmmel elkezdtek.

Hirdetés

Egyébként ha az a 2017-es film jól sült volna el, most kérdéses sem lenne az, hogy J.K. Simmonst viszontlássuk-e, mivel akkoriban összesen négy filmre írt alá az Oscar-díjas színész. Akik figyelemmel követik a DC filmes univerzuma körüli hercehurcát, azok persze tudják, hogy alaposan meg lett bolygatva az eredeti koncepció, és az új Batman trilógia után egyáltalán nem volt biztos, hogy J.K. Simmons valaha is visszatérhet-e Gotham Citybe.

A 2022-re tervezett Batgirl film forgatókönyvét Christina Hodson jegyzi, aki a Harley Quinn mozi és a szintén készülőben lévő The Flashnél is azonos szerepkörben bukkan fel. A rendezői teendőket a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk párosa, Adil El Arbi és Bilall Fallah vállalták el.

Ti örülnétek, ha J.K. Simmons visszatérne Gordon felügyelő szerepében a Batgirl filmben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.