Hirdetés

Godzilla 2 - megkezdődött a forgatás

|

Elindult a Godzilla: King of the Monsters munkálatai, ennek apropóján pedig megérkezett a hivatalos szinopszis, valamint a teljes színészgárda listája.

Hirdetés

A sokáig pletykált nyári időpont igaznak bizonyult, hiszen a Legendary Pictures a napokban bejelentette: megkezdődtek a Godzilla: King of the Monsters munkálatai, amely a 2014-es Godzilla és az idei Kong: Koponya-sziget után a harmadik film lesz a SzörnyUniverzumban-ban (amit pedig 2020-ban egy gigászinak ígérkező Godzilla vs. King Kong film fog követni). A bejelentés mellé a stúdió közzétette a film hivatalos szinopszisát is.

Hirdetés

A történet szerint a Monarch nevű cég (amely az idén bemutatott Kong: Koponya-szigetben tűnt fel, és még nem épp a jó oldalon állt) hősiesen küzd az óriásszörnyek ellen, Godzillának ugyanis társasága akad, miután előkerülnek az olyan kihaltnak hitt lények, mint Mothra, Rodan és Godzilla főellensége, a háromfejű King Ghidorah, akikkel meg kell küzdenie az óriáshüllőnek.

Ezen kívül lehullt a lepel a szereplőgárdáról is. A 2014-es első részből visszatér Ken Watanabe és Sally Hawkins, hozzájuk pedig csatlakozik Vera Farmiga (Démonok között, A tégla), Millie Bobby Brown a Stranger Things-ből, Bradley Whitford, Thomas Middleditch (Kong: Koponya-sziget), Kyle Chandler, Charles Dance (Tywin Lannister a Trónok Harcából), és Zhang Ziyi (Tigris és sárkány, Egy gésa emlékiratai).

A Godzilla: King of the Monsters 2019 márciusában érkezik a mozikban Michael Dougherty rendezésében, a Zach Shields-zel közösen írt forgatókönyvből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.