Hirdetés

A Deadpool 2 rendezője készítheti el a Halálos iramban spin-offot

|

Kiderült, hogy ki vezényelheti le Dwayne "The Rock" Johnson és Jason Statham sok millió dolláros magánszámát.

Hirdetés

David Leitch-et valószínűleg már nem kell bemutatnunk, hiszen amellett, hogy több mint 80 filmen dolgozott kaszkadőrként, olyan rendezői renoméval büszkélkedhet, mint a John Wick, az Atomszőke vagy éppen a májusban mozikba kerülő Deadpool 2. 

Hirdetés

Ez a felsorolás pedig hamarosan egy újabb névvel bővülhet. A The Hollywood Reporter szerint Leitch tárgyalásokat folytat a Universal Pictures illetékeseivel a Halálos iramban spin-off megrendezése kapcsán, amelyben Dwayne Johnson által alakított Luke Hobbs és a Jason Statham által megformált Deckard Shaw akciózhatnak együtt. Az információk alapján a tárgyalások még a korai szakaszban járnak, mindazonáltal ha Leitch elvállalja a projektet, akkor Chris Morgan forgatókönyve alapján dolgozhat, aki a 2006-os Tokiói hajsza óta írja a franchise-t - ő felel a Halálos iramban 9 sztorijáért is. 

A Universal 2019. július 26-án szeretné mozikba küldeni a Halálos iramban spin-offot, amely miatt Vin Dieselék csapatfilmjét is eltolták egy évvel (volt is miatta hisztizés rendesen). Kíváncsian várjuk a fejleményeket, mindazonáltal Leitch akciófilmek során szerzett tapasztalata és humora rengeteget segíthet azon, hogy a Szikla-Statham duó különszáma emlékezetes legyen a vásznon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.