Hirdetés

Hamarosan közös filmen dolgozik Jake Gyllenhaal és Guy Ritchie

|

Egy háborús thrillert hoznak majd tető alá.

Hirdetés

Csak nem akar egy kicsit megpihenni Guy Ritchie, sőt, ennyi projekten egyszerre talán még sosem dolgozott az angol rendező. Hamarosan ugyanis már debütál az Operation Fortune: Ruse De Guerre című kémfilmje ismét Jason Stathammel a főszerepben, felügyeli az Úriemberek alapján készülő tévésorozatot, érkezik majd tőle egy második világháborús akció-mozi, tervben van az Aladdin 2. része, valamint az Artúr király: A kard legendája folytatásáról is egyre többet pusmognak Hollywoodban, miután a film nagyot ment a Netflixen. Ezek mellé lett nemrég bejelentve egy újabb projektje, méghozzá egy igazi világsztárral a fedélzeten.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint ugyanis a rendezőnek Jake Gyllenhaalt sikerült megnyernie főszereplőnek a The Interpreter címen futó háborús alkotáshoz. A történet a jelenben, az afganisztáni háború idején játszódik majd, és John Kinley őrmestert (Gyllenhaal) valamint a helyi tolmácsát, Ahmedet követi nyomon, akiknek egységét támadás éri Afganisztánban.

A történet alapját a veteránok és tolmácsaik által elmesélt valós tapasztalatok ihlették, a rendezés mellett pedig Ritchie a forgatókönyvet is jegyzi majd, amelyben besegítenek az Egy igazán dühös ember és az Úriemberek társírói, Marn Davies és Ivan Atkinson is. Premierdátum egyelőre még nincs a projekthez, de a hírek szerint a forgatás 2022 januárjában kezdődhet meg.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.