Hirdetés

Hangulatos kedvcsináló érkezett a Warner idei filmjeiről

|

Új képkockák érkeztek az Öngyilkos Osztagról, a Mortal Kombatról, a Godzilla vs. Kongról és még sok másról.

Hirdetés

Pár héttel ezelőtt már kaptunk egy fél perces kedvcsinálót a Warnertől, amelyben a stúdió bemutatta, hogy pontosan mire is számíthatunk tőlük 2021-ben. Most azonban egy ennél jóval hosszabb "előzetest" tettek közzé az idei mozis kínálatukról, amelyben rengeteg új képkocka is helyett kapott a legnagyobb filmekből is.

Hirdetés

Többek között új jeleneteket láthatunk James Gunn Öngyilkos Osztagából, az új Mortal Kombat filmből, a Space Jam 2. részéből, de a teljesség igénye nélkül feltűnik a Dűne, a Godzilla vs. Kong, a Judas and the Black Messiah, a Démonok között 3. része, a The Devil Made Me Do It, a Those Who Whished Me Dead Angelina Jolie-val, a The Little Things, a The Sopranos-előzményfilm, a The Many Saints of Newark, az élőszereplős Tom és Jerry, a Reminiscence Hugh Jackmannel és Rebecca Fergusonnal vagy éppen a King Richard Will Smith-szel.

Ti mely filmekre vagytok kíváncsiak a Warner idei felhozatalából? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.