Hirdetés

Margot Robbie egy harmadik Harley Quinn mozin is dolgozna?

|

A színésznő állítása szerint a beharangoztatott Gotham City Szirének és a Harley Quinn/Joker filmek mellett egy harmadik különálló darabban is viszontláthatjuk őrült szerepében.

Hirdetés

Ha ki kellene emelni egyetlen pozitív dolgot a tavalyi Öngyilkos Osztagból, a többség valószínűleg Margot Robbie alakítására tenné le a voksot. A Warner Bros.-nál is odafigyeltek a visszajelzésekre, főleg arra a kevés pozitívra, úgyhogy nem véletlen, hogy azóta a stúdió bejelentette, hogy készül egy Gotham City Sirens film, melyben Harley Quinn más női gonoszokkal zúzna, valamint Jokerhez fűződő románca is kapna egy egészestés lehetőséget a bizonyításra.

Hirdetés

A Warner Bros. azonban úgy tűnik, itt nem akar leállni, miután Robbie elkotyogta a napokban, hogy ezen a két projekten kívül egy harmadikon is dolgozik, ami szintén Harley Quinn körül forogna.

"Már két éve dolgozom rajta. Nehéz egyelőre mit mondani róla, hiszen titoktartás kötelez, de annyit elárulhatok, hogy egy teljesen különálló Harley-cucc ez. Nem a Szirénekhez kapcsolódik, ez egy teljesen más sztori. Rendkívül sok minden megy most egyszerre, és őszintén szólva nem hiszem, hogy akárki tudná, hogy mi lesz a következő megvalósuló projekt. Azonban annyi bizonyos, hogy mindenki szeretné Harley-t viszontlátni a nagyképernyőn, úgyhogy mindenki különböző változatokat készít arról, hogyan is jöhetne létre ez a visszatérés."

Mindemellett ugyebár az Öngyilkos Osztag 2-re is az áldását adta a stúdió, de hivatalos megjelenési dátumot még nem kapott a második felvonás. Mindenesetre Robbie többször is kihangsúlyozta, hogy mennyire szeretne egy nőcentrikus DC mozifilmben szerepelni Harley-ként.

"Szeretném őt más nőkkel együtt látni. Az Öngyilkos Osztag forgatása közben is folyton mondogattam, hogy szüksége van a barátnőire. Kellenek más lányok maga köré, mert ezt imádja. A képregényekben is ez köszön vissza: szeret találkozni mindenféle emberrel, de szüksége van a női társaságra."

Ebbe a koncepcióba a Szirének mindenképpen beleillene, de úgy tűnik, hogy lenne egy másik alternatíva is arra, hogy ezt tető alá hozzák - amit a DC és a Warner Bros. szemmel láthatóan szeretne eltitkolni.

Ti milyen különálló sztoriban tudnátok még elképzelni Margot Robbie Harley Quinnjét a napokban bejelentett animációs filmen és a fenti projekteken kívül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.