Hirdetés

További három film és egy sorozat is készülhet a Támadás a Fehér Ház ellenből

|

A producerek szerint még korántsem ért véget Gerard Butler akciózása.

Hirdetés

Gerard Butler pontosan az a karakterszínész, aki habár nem tör a szakma babérjaira, de mégis mindig hozza a hozhatót. Ha kell, romantikus alkatot testesít meg (A csúf igazság, P.S. I Love You), ha kell, fortélyos és kiszámíthatatlan férfit (Az eltűntek, Törvénytisztelő polgár) és ha kell, akkor pedig kőkemény akciósztárt (300, Gengszterzsaruk). Az utóbbi kategóriába tartozik a Támadás a Fehér Ház ellen-trilógia is, amely még 2013-ban vette kezdetét Antoine Fuqua rendezésében. A minap viszont olyan hír érkezett ezekkel a filmekkel kapcsolatban, hogy nemcsak egy teljesen új trilógia van a láthatáron, de egy különálló sorozat is.

Hirdetés

Egyelőre sok mindent nem tudunk elmondani erről a meglepő és egyben érdekes ötletről, pusztán azt, amit a filmek fő producere, Alan Siegel árult el. Ő és a többi producer a bevételeket látva úgy döntöttek, hogy további három filmet készítenek Mike Banning karakterével (már amennyiben Butler mindegyikre igent mond), és ha ez nem lenne elég, akkor egy teljesen különálló sorozat is tervben van. A széria főhőse nem Butler lenne, hanem egy másik hasonló adottságú piff-puff mester, de a producerek nem zárták ki annak a lehetőségét, hogy ha a sorozat sikeres lesz, akkor egy crossover is elképzelhető - mert ugye közös univerzum, közös film.

A Támadás a Fehér Ház ellen-trilógia filmről filmre csökkenő minőségét látva, mi jelenleg nem látjuk mindennek az értelmét, de pénz beszél, kutya ugat. Szerintetek jó ötlet ennyi folytatást és különálló történetet gyártani ebből?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.