Hirdetés

Három új Stephen King adaptáció is készülőben van

|

Ben Stiller, Ryan Murphy és Darren Aronosfky is kiszemelt magának egy-egy King-művet.

Hirdetés

Stephen King talán a legtöbbet adaptált író William Shakespeare mellett. Nem múlik el év anélkül, hogy ne látnánk újabb King-történeteket a vásznon vagy a kisképernyőn. Legutóbb idén januárban vette kezdetét Jason Bateman és Ben Mendelsohn sorozata, A kívülálló, a következő körben pedig a leghosszabb regénye, a Végítélet kerül majd előtérbe. Továbbá nem kevesebb, mint 25 olyan projektről tudunk jelenleg, amit forgatnak, írnak, bejelentettek vagy már az utómunka fázisában tart King regényei nyomán. Ezek mellé csatlakozik be még három új film is, amiket Ben Stiller, Darren Aronosfky és Ryan Murphy készítenek - számolt be a Collider.

 

Hirdetés

Azért tegyük hozzá, ők hárman nem együtt, hanem külön fognak dolgozni, mindössze az a közös, hogy mindhárman egy Stephen King-regényre csaptak le. Stiller (Trópusi vihar, Szökés Dannemorából) a Rat című történetet választotta, aminél ő lesz a producer, a rendező, sőt még az egyik szereplő is. Ryan Murphy (Amerikai Horror Story, Viszály) összeállt a Netflixszel és a Blumhouse-zal, hogy együtt hozzák tető alá a Mr. Harringan's Phone-t. Ő csak a producerként vesz részt a filmnél, a rendező és a forgatókönyvíró John Lee Hancock (Az alapító, Útonállók) lesz. És végül Aronosfky (Requiem egy álomért, anyám!) a The Life of Chuck-ot fogja írni és rendezni.

Ti a három közül melyikre lesztek majd a leginkább kíváncsiak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.