Hirdetés

Henry Cavill merőben más Sherlock lesz az Enola Holmes-ban

|

A színész többek között azt is elárulta, hogy az ő karaktere nem lesz nőgyűlölő.

Hirdetés

A Millie Bobby Brown nevével fémjelzett Enola Holmes holnap debütál a Netflix kínálatában, a rajongói pedig már tűkön ülve várják. A Sherlock Holmes kedvelők egy része ezzel szemben már az első hivatalos előzetes óta a háta közepére sem kívánja a filmet, és valószínűleg Henry Cavill - aki az angol mesterdetektívet fogja alakítani - legutóbbi nyilatkozata után ez az érzés csak erősödni fog.

Hirdetés

Az U.N.C.L.E. embere és a The Witcher sorozat sztárja a RadioTimes-nak adott interjújában fejtette ki, miben is lesz annyira más az általa játszott karakter például a Robert Downey Jr.- vagy a Benedict Cumberbatch-féle Sherlock Holmes-hoz képest. Cavill elsősorban azt emelte ki, hogy az ő értelmezése nem lesz nőgyűlölő, hiszen történetbéli húga, Enola meglágyította a szívét. A színész bővebben így nyilatkozott:

"A mi Sherlockunk egészen más lesz, mint ahogy eddig láttuk a tradicionális, nőgyűlölő géniuszt. Enola meglágyította Sherlock szívét, amit bemutatni eddig még nem volt alkalmunk. Rendkívül jó móka volt ebbe az ikonikus szerepbe belebújni, főleg mert mindenféle nyomást levettek a vállamról, pusztán azért, mert nem Sherlock a főszereplő ebben a sztoriban - hanem Enola. Szóval nem lehet majd egy az egyben összevetni ezt a karaktert Benedict Cumberbatch vagy Robert Downey Jr. verziójával. (…) Sosem lehet ráunni ezekre a detektív drámákra, hiszen a néző folyamatosan versenyzik ezekkel a hihetetlen nagy géniuszokkal, és ha mi jövünk rá a titok nyitjára, akkor hatalmas elismerést érzünk magunkban. Ha pedig éppen nem jövünk rá, akkor elégedetten konstatáljuk, amikor a végén mindent felfednek."

Az Enola Holmes (amiben Bobby Brown és Cavill mellett olyan színészek fognak még felbukkanni, mint Sam Claflin, Fiona Shaw vagy éppen Helena Bonham Carter) egy abszolút szórakoztató detektíves road movie-nak tűnik az előzetesek és a beszámolók alapján, de meg kell hagyni, tényleg egy merőben más Sherlock fog kirajzolódni a képkockák közül. Ez viszont lehet, azért nem akkora baj, hogy sokan petíciókkal és perekkel kezdjék traktálni a készítőket - már megint.

Ti azonnal rávetitek magatokat holnap, vagy hidegen hagy az egész film?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.