Hirdetés

Hivatalos plakát érkezett a Resident Evil mozifilmhez?

|

A 2005-ös Resident Evil 4 eredeti borítótervét idézik meg az alkotók. Már ha valódi az anyag.

Hirdetés

A Resident Evil rajongók elégedetten vághattak neki a 2021-es évnek, hiszen nekik igencsak kedvezőnek bizonyul ez az esztendő. Amellett, hogy májusban fog megjelenni a régóta várt Resident Evil Village videojáték, három különféle filmes és sorozatos adaptáció is készülőfélben van. Az utóbbiak közül kettő a Netflix égisze alatt készül, és egy élőszereplős, valamint egy animációs sorozatról beszélhetünk. A harmadik viszont egy mozifilm lesz, ami a Milla Jovovich és Paul W. S. Anderson nevével fémjelzett A kaptár-filmsorozat rebootja is egyben. Az egyik színész pedig Twitteren osztotta meg a mozi első hivatalos poszterét.

 

Hirdetés

Chad Rook (aki Richard Aikent, vagyis a S.T.A.R.S. egyik ügynökét fogja alakítani a filmben) egy "Készen álltok?" kérdéssel posztolta ki a posztert a madaras Facebookra. Habár első ránézésre semmi konkrétat nem látni ezen, mégis a Resident Evil-videojáték rajongói azonnal a szívükhöz kaphatnak. Ugyanis a poszter a 2005-ben megjelent és a sorozat talán legjobb epizódját, a Resident Evil 4 eredeti borítótervét vette alapul. Érdekes ötlet, és sok kérdést fel is vet - például azt, hogy ez a reboot mennyire fog meríteni a videojátékokból, és mennyiben akar a 2002-es A kaptárra hasonlítani. De legfőképpen azt, hogy a plakát valódi-e vagy csak egy rajongói munkát osztott meg a színész?

Ti mit gondoltok, akár jól is elsülhet ez a mozifilm? Mindenesetre a poszteren szép fehér betűkkel ott virít, hogy idén szeptember 3-án kerül majd mozikba. Majd elválik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.