Hirdetés

Hivatalos: zöld lámpát kapott a Batman 2

|

Matt Reeves és Robert Pattinson biztosan visszatérnek.

Hirdetés

A napokban zajló CinemaConon megérkezett a bejelentés a Warner Bros. részéről, amire a másfél hónapja debütált Batman szerelmesei oly régóta vártak: a stúdió rábólintott a folytatásra. A jó hírrel együtt még azzal tudtak szolgálni a rendezvény szervezői, hogy a két húzónév, azaz Robert Pattinson Bruce Wayne-ként, míg Matt Reeves rendezőként biztosan visszatérnek. Utóbbi a feszültségkeltés mestereként annyit árult el, hogy további részleteket majd egy következő CinemaConon fog elárulni.

Hirdetés

A Warner mostani döntése csak idő kérdése volt, hiszen Reeves új víziója a Bőregérről világszerte 758 millió dollárt termelt idáig a stúdiónak, és az HBO Maxon napok alatt a legnézettebb tartalom lett a felhasználók körében, lepipálva ezzel az eddigi csúcstartót, a Dűnét is. Bónusz, hogy mindemellett a kritikusok és a rajongók zömének is tetszett az új megközelítés.

Bár a bejelentést megkaptuk, ettől még 2024-nél korábbi megjelenésre ne számítsunk. Addig azonban nem kell mellőznünk Gothamet, hiszen az HBO Max kínálatába érkezik az immáron az Arkham Elmegyógyintézetre fókuszáló spin-off, illetve a Colin Farrell főszereplésével készülő Pingvin széria. Hogy kik lehetnek majd Batman potenciális ellenlábasai a második részben az eddigi nyilatkozatok és utalások alapján, arról pedig egy cikkünk is van, amit ajánlunk elolvasásra.

Ti örültök a Batman folytatásának?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.