Hirdetés

Már fejlesztés alatt áll a Loki második évada

|

Beigazolódott a pletyka, nem kell búcsút vennünk egy évad után a karaktertől.

Hirdetés

Az idei év során a Marvel valósággal berúgja majd a sorozatvilág kapuit, hiszen nem csak a WandaVision, de a Sólyom és a Tél katonája, valamint Loki önálló kalandja is debütálni fog. A Csínytevés Istenében pedig nagyon bíznak a készítők, hiszen már régóta terjed a pletyka, hogy egy második évadot még biztosan megél a sorozat, ez pedig a legújabb hírnek köszönhetően most kvázi megerősítésre is került.

Hirdetés

A hírt a Deadline hozta le, akik megtudták, hogy az első szezon fő forgatókönyvírója, valamint executive producere, Michael Waldron a fedélzeten marad a következő évad során is, bár a hírből az nem derült ki, hogy pontosan milyen pozícióban. Waldron nemrég robbant csak be a köztudatba, hiszen ő látta el a nagysikerű Rick és Morty negyedik évadának forgatókönyvírói és produceri munkálatait, emellett Scott Derrickson távozása után ő írhatta újra a Doctor Strange In The Multiverse of Madness forgatókönyvét is, valamint Kevin Feige Star Wars-filmjének is ő szerzi majd a történetét. 

Arról nem derült ki információ, hogy mikor érkezhet a második évad, de szerintünk nem fog kelleni rá éveket várni. A Loki első etapja valamikor májusban érkezik majd a Disney+ kínálatába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.