Hirdetés

Hamarosan folytatódhat a Kártyavár forgatása

|

Már nem sokáig szünetelnek a Kártyavár következő szezonjának munkálatai.

Hirdetés

Embert próbáló heteken van túl Hollywood (és még hol a vége?), de főleg a Kártyavár-sorozat főszereplője, Kevin Spacey. Az október elején kirobbant Weinstein-botrány (mely azóta is szedi áldozatait) legnagyobb vesztese ugyanis kétség kívül a kétszeres Oscar-díjas színész. A szexuális zaklatással megvádolt Spacey-t ugyanis nemcsak A világ összes pénze című film mellékszerepéből lett eltávolítva, hanem a Netflixen futó sikersorozata főszerepéből is kirúgták

Hirdetés

És mivel az ő karaktere köré épült a teljes széria, a Netflixnek a forgatással is le kellett állnia, amíg az írók gyorsan kiírják a forgatókönyvből. Addig pedig nagyjából kétezer embert küldtek fizetett szabadságra, ami napról napra milliós veszteséget okoz a szolgáltatónak. Ám hamarosan helyre állhat a rend.

A Deadline ugyanis nemrég megszerezte azt a körlevelet, amit a cég a sorozaton dolgozóknak küldött szét a minap. Ebben köszönetüket fejezik ki a dolgozók türelméért, és megnyugtatnak mindenkit, hogy a következő két hétben, azaz november 27. és december 8. között is megkapják a fizetésüket, annak ellenére is, hogy nem kell dolgozniuk. Ez pedig valószínűleg azt jelenti, hogy a Netflix december 11-én tervezi folytatni a Kártyavár forgatását.

A levélben azt is megemlítik, hogy az elmúlt hónapok tanulságos volt mindenki számára, hiszen azt az egy dolgot megtanulhatták belőle, hogy senki sem nagyobb magánál a sorozatnál, még egy akkora név sem, mint Kevin Spacey. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.