Hirdetés

Ilyennek képzel el Hugh Jackman egy Rozsomák musicalt

|

Farkasokkal táncoló, vagy táncoló Rozsomák?

Hirdetés

Idén végleg szögre akasztotta adamantium karmait Hugh Jackman, hiszen a színész korábban már bejelentette: a Logan: Farkas-ban bújik utoljára az ikonikus szuperhős szerepébe. Ennek ellenére a rajongók még mindig bíznak abban, hogy a színész esetleg meggondolja magát. Sok pletyka és álhír is terjedt idén ezzel kapcsolatban, a legutóbb pedig akkor lobbant fel a tűz, mikor a Disney bejelentette: megveszik a FOX filmes részlegét, ezáltal pedig az egész X-Men univerzum, benne Rozsomák/Farkassal hazatér, és innentől kezdve bármikor felbukkanhat majd Vasemberék oldalán. Meg is indultak a teóriák és a pletykák, mely szerint Jackman már a 2019-ben érkező Bosszúállók 4-ben is feltűnik, ám a színész gyorsan lehűtötte a kedélyeket, és újfent tisztázta, hogy ő végzet Logan karakterével. Viszont egy musical verzióban már lehet, hogy benne lenne.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy legújabb filmjének, A legnagyobb showmannek a népszerűsítése során készített interjút a színésszel a Yahoo, amiben ismét feltették neki a kérdést, hogy visszatér-e még valaha Rozsomák/Farkas bőrébe, melyre határozottan ismét azt reagálta: "Nincs többé Rozsomák, ezt most már elmondhatom."  Mint tudjuk, A legnagyobb showman egy zenés film, mely a lehető legmesszebb tartózkodik az X-Men univerzumtól. Ennek ellenére mégis felmerült kérdés szinten egy Wolverine musical lehetősége, melyen maga Jackman is elgondolkozott, és egy rövid mondat erejéig vázolta is elképzelését:

Ez egy igazán jó ötlet. És hogy miként képzelem el? Minden bizonnyal a Blues Brothers-re hasonítana, vagy annak a világában játszódna.

Nyilván csak poénkodásról volt szó, de azért mi egy pillanat erejéig mégis elképzeltük, ahogyan Rozsomák énekelve és táncolva kaszabolja le ellenfeleit. Nem semmi móka lenne, az biztos.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.